Lees snel meer

Een nuchtere Drent die van plannen houdt, gek is op lijstjes en overzicht houden. Een vrouw die een goed gevoel voor humor heeft, gevoelsmens is, houdt van gezelligheid en de natuur.

Leer jullie weddingplanner en ceremoniemeester kennen

Jullie weddingplanner

Lees snel meer

Een nuchtere Drent die van plannen houdt, gek op lijstjes en overzicht. Een goed gevoel voor humor, gek op gezelligheid en de natuur.

Leer jullie weddingplanner en ceremoniemeester kennen

Wie wordt er nou niet blij van de liefde? Ik wel! Ik vind het fantastisch om de liefde tussen twee mensen te zien. Liefde is puur, speciaal en uniek. Het is voor mij een feest om geliefdes te helpen met het vieren van hun liefde. Ik geniet van de energie, de emoties en het enthousiasme bij de geslaagde bruiloft.

Als weddingplanner en ceremoniemeester combineer ik mijn passie voor plannen met mijn liefde voor liefde,  om bruiloften te creëren waar nog jarenlang met een glimlach op teruggekeken wordt.

Spreekt jou dit ook aan? Wacht niet langer en ga ook voor een zorgeloze bruiloft samen met Let's Go Planning!


 Jullie steun en toeverlaat voor de mooiste bruiloft

Ja, ik wil

Hoi, ik ben dus Naomi Vink! Wat ik zoal doe door de week? Samen met mijn vriend Danny woon ik in Tynaarlo, Drenthe, waarbij we om de week vergezeld worden door Danny zijn kinderen. Ons huishouden is ook aangevuld met dierenliefde, we hebben namelijk een hond en kat.

Naast dat ik als weddingplanner en ceremoniemeester werk,  werk ik 32 uur per week als meewerkend klantenservice coördinator bij een laboratorium.  Hier haal ik het meeste plezier uit het organiseren en regelen van werkzaamheden.  In mijn vrije tijd houd ik me graag fit door te sporten en geniet ik van quality time met mijn vriendinnen.   

Wie is Naomi?

Ik ben hard aan het werk om een prachtig bedrijf neer te zetten. De zomer van 2024 is helemaal volgeboekt. Op naar een prachtig seizoen!

Zomer 2024

Let's Go Planning is vanaf januari 2023 officieel ingeschreven bij de KVK. Op naar prachtige bruiloften en vooral veel blije gezichten.

Januari 2023

De knoop doorgehakt om mijn droom te gaan volgen en een opleiding tot weddingplanner te gaan volgen. Ik ben klaar voor het regelen van droombruiloften voor heel veel verliefde koppels als weddingplanner en ceremoniemeester uit Drenthe! 

Juli 2023

Mijn reis tot weddingplanner en ceremoniemeester bij Let's Go Planning

September 2022 

Mijn eerste grote mijlpaal, ik ben afgestudeerd voor de opleiding Biologie en Medisch laboratorium onderzoek. Al snel in mijn loopbaan merk ik dat ik organiseren, zaken regelen en dingen uitzoeken het leukste vind om te doen.

Sam Hunt

Luisteren:

Virgin River

Netflix:

Wandelen in het bos

Doen:

Zon, zee, strand & cocktails

Dromen :

Bubbels

Drinken:

Warme appeltaart

Eten:

Mijn favorieten:

Meer informatie  ➔

Willen jullie volledig ontlast worden bij het plannen van je bruiloft? Met het weddingplanner compleet pakket  pakket worden jullie volledig ontlast bij het plannen om jullie bruiloft echt een droombruiloft te laten worden.  Zonder stress naar succes!

Weddingplanner uitgebreid

Meer informatie   ➔

Hebben jullie een fantastische bruiloft in elkaar gezet en gunnen jullie alle gasten de dag van hun leven? Groot gelijk! Laat mij ceremoniemeester zijn waarbij ik met de laatste details meekijk en jullie bruiloft volledig coördineer.

Ceremoniemeester

Kv foto
Sheryourmoment
Studio Aniek
Jasmijn Seraus
Made for moments


Let's Go Planning
Studio Sieders
A la Hamminga
Aafke trouwt
Crown Cakes
Rozenhof trouwringen

Styled shoot

Meer informatie  ➔

Willen jullie graag je eigen bruiloft plannen, maar niet opnieuw het wiel uitvinden? Kies voor het weddingplanner standaard pakket en krijg tijdens  het gehele proces advies en begeleiding!  Ook zal ik jullie bruiloft volledig coördineren.

Weddingplanner standaard

Let's Go Planning kan jullie helpen:

Ja, ik wil!

Neem snel contact op om te kijken hoe ik jullie kan ontzorgen!

Zonder stress naar een bruiloft vol succes